Opoja.net

Biznismeni Opojar ankohet te kryeministri Hoti për mungesë të rrymës

Biznismeni Opojar ankohet te kryeministri Hoti për mungesë të rrymës

Biznismeni i njohur, pronari i ‘MEKA-s’, Burim Piraj ka reaguar në lidhje me ndërprerjet e vazhdueshme të energjisë elektrike.

Ai në facebook iu është drejtuar kryeministrit Avdullah Hoti në lidhje me këtë çështje.

Reagimi i plotë i Burim Pirajt:

I nderuari kryeministri Abdullah Hoti!

Nuk e di sa jeni në njohuri që KEDS ka aplikuar reduktime të energjisë në tërë vendin në emër të punimeve në rrjet, vendi po përballet me krizë ekonomike për shkak të pandemisë nga ana tjetër metoda e vjetër e KEDSit për të aplikuar reduktime sa herë që energjia elektrike në bursën ndërkombëtare shtrenjtohet po e vështirëson edhe më tepër situatën ekonomike, po dhe po e dëmton rëndë ambientin e të bërit biznes në Kosovë.

Kosova në syrin e investitorëve të mundshëm përherë po ngelit si opsioni i fundit për shkak të mos furnizimit të rregullt me energji përveç shumë pengesave të tjera burokratike.

I nderuari Kryeministër ju lutem ta përdorni autoritetin tuaj që së paku vendi të ketë furnizim me rrymë 24/7 se me të vërtetë kjo është shumë e tepërt dhe e pa tolerueshme!

Me nderime!

Në Kukajan automjeti godet biçiklistin dhe ikën!

Opoja.net

Komuna e Dragashit deklarohet për vdekjen e 4-vjeçares

Opoja.net

Mbytet 4-vjeçari në Dragash, ra në lumë derisa po luante me shokët

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net