Opoja.net

Bllokohet kamioni i firmës “Remateks” për shkak të borgjëve

Ish-Fabrika për përpunimin e Leshit “Remateks” e udhëhequr nga një korporate turke me qendër në Komunën e Dragashit e cila e ka mbyllur veprimtarinë e saj tashmë dy vite, duke lënë puntorët pa paga dhe borgje të mëdha.

Gjatë ditës së sotme 1 mars 2017 erdhën në mënyrë të fshehur për ti marrur makineritë e prodhimit dhe për tu larguar përgjithmonë nga aty. Edhe muaj më parë janë munduar disa herë për ta marrur makinërinë.

Mirëpo ky aktivitet “arratisje” i pandërgjeshëm u blloku nga firmat dhe ish-puntorët të cilëve iu kanë mbetur borgjë.Kjo fabrikë ka mbetur pa paguar punëtorët, të cilëve ju ka mbetur 2 paga brenda.Ndërsa firmave të tjera iu ka mbetur borgj afërsisht rreth 200 mijë euro. /Opoja.net

 

Dragash, ia theu xhamat e veturës dhe e pastaj e sulmoi fizikisht

Opoja.net

Tre meshkuj dhe një femër rrahën mes veti në Dragash

Opoja.net

Rrahje në Dragash, bëhet për spital një person

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
 
NA NDIQENI
Send this to a friend