Opoja.net

Bora e parë në bjeshkët e Opojës

Në Opojë dimri ka trokitur më herët duke zbardhur majat e bjeshkëve.

Pas tre ditesh me shi dhe ulje të temperaturave, majet e bjeshkëve janë zbardhur këtë të premte.

122
Cilën kandidatë e shihni fituese në raundin e dytë të zgjedhjeve ?

Rënia e dëborës së parë sinjalizon banorët për t’u bërë gati për stinën e ftohtë.

© Opoja.net

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto