Opoja.net

Bora, vështirësi dhe aksidente në qarkullimin e automjetëve

Rreshjet e borës që kanë nisur gjatë këtyre ditëve në vendin tonë kanë shkaktuar situata problematike në qarkullimin e automjeteve në disa akse rrugore, ndërsa dhjetra fshatra të thella malore rezultojnë të bllokuara.

Për arsyje të reshjeve të dendura, ka edhe aksidente në qarkullimin e automjetëve. Një lexues i Portalit “Opoja.net”, na ka dërguar fotografi ku shihet një aksident tek vëndi  “tyrbe” për në Dragash.

Banorët e trevës së Opojës janë shprehur se institucionët përkatëse për pastrimin e rrugëve nuk kanë dal për ti pastruar rrugët. Reshjet e borës janë duke vazhduar, lexuesit e Portalit “Opoja.net” janë duke dërguar fotografi nga fshatrat e tyre dhe ato vazhdimisht jemi duke i postuar në rrejtin social në facebook.

© Opoja.net

562

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net