Opoja.net

“Bres Tours” Urime festa e Fitër Bajramit!

Ditët e bekuara të muajit te Ramazanit i kaluam, sot jemi në ditën e Fitër Bajramit. Me rastin e kësaj feste shprehim telegarame urime.

Telegram urime për Fitër Bajram nga “Agjencia Turistike BRES TOURS

Sot, në këtë ditë feste e gëzimi, të gjithë besimtarëve myslimanë, ua urojmë Fitër Bajramin, që në zemrat dhe shpirtat e tyre të shndritë besimi i sinqertë, besimi i cili motivon dhe fuqizon zemrat tona që të jemi edhe më solidarë, më human, më mëshirues dhe tolerant.

Me respekt:

Stafi i Agjencisë Turistike “BRES TOURS”

585

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net