Opoja.net

Dalin rezultatet, këta janë mësimdhësësit e rinj në Komunën e Dragashit

Komuna e Dragashit, Drejtoriati për Arsim pas intervistimit të kandidatëve me 30 gusht, ka shpallur listën me mësimdhënësit e pranuar, njofton Opoja Sot.

Nga 16 kanditatët e pranuar, pjesa më e madhe e tyre do të fillojnë punën nesër me 3 shtator, ndërsa pjesa tjetër do të fillojnë punën.

248

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Mësimdhënësit e pranuar

Blaç – Armend Kolloni (Matematikë)
Bresanë – Almira Sinani, Sebehate Rexhepi, Festina Neziri (Mesues klasor)
Pllajnik – Hava Hajredini (Mesuese klasore)
Kosavë – Kujtesa Sofi (Mesuese klasore)
Bellobrad- Fitim Tërshnjaku (Biologji)
Bellobrad – Liridona Krasniqi (Mesim klasor)
Brrut- Elvane Selmani (Mesuese klasore)
Zym – Diana Kolloni (Mesuese klasore)
Dragash – Sejat Domuzeti (Mesues klasor)
Rrencë- Hava Halimi (Mesuese klasore)
Dragash – Valmira Skeraj (Matematikë)
Dragash – Vahdete Hamdi (Gjuhe Angleze)
Dragash – Miran Nebiu (Lende mjeksore)
Dragash – Jeton Beshiri (Lendet e farmacisë)
Zaplluxhe – Nexhare Halimi (Edukatore)
Zgatar – Bekim Faiki (Zgatar)

Listën e plotë dhe pikët e të itervistuarve tjerë, mund ta gjeni në këtë link./Opoja.net/

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net