Opoja.net

Delegacioni nga qëndra e AAK-së vizitoi degën e tyre në Sharr

Dragash, 20 shkurt 2017 – Gjatë ditës së djeshme degën e AAK-së në Sharr e vizitoi një delegacion nga qëndra kryesore e AAK-së në Prishtinë.

Delegacioni i përbërë nga Ardian Gjini, Lahi Ibrahimaj, Smajl Latifi dhe Lulzim Kabashi të cilet u pritën nga struktura e AAK-së dega në Sharr (Dragash).

Në këtë takim u diskutua për gjëndjen momentale dhe për aktivitetet në të ardhmën. /Opoja.net

546

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net