Opoja.net

Deponia e mbeturinave në Komunën e Dragashit është jashtë kontrollit

Kjo është pamja e deponisë së mbeturinave në Komunën e Dragashit, e cila ka dalur jashtë kontrollit dhe nuk i plotëson standardet mjedisore.

Mbeturinat janë të pa klasifikuara dhe të shpërndara në tërë hapësirën e deponisë, pa mbules dheu dhe gjeomembranë.

137

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Kjo gjendje paraqet rrezik potencial për shëndetin publik dhe ambiental dhe është momenti i fundit për të vepruar organet kompetente, qendrore dhe lokale, derisa nuk është bërë vonë.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto