Opoja.net

Deri në orën 14:00 në KQZ kanë aplikuar për certifikim 13 subjekte politike

Deri në orën 14:00 në KQZ kanë aplikuar për certifikim 13 subjekte politike

Në Komisionin Qendror Zgjedhor (KQZ), deri në ora 14:00 , kanë aplikuar për certifikim 13 subjekte politike, ndër to 9 parti, 1 koalicion dhe 3 iniciativa qytetare me gjithsej 276 kandidatë për deputetë.

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka deklaruar për  Telegrafin se janë duke  pritur edhe aplikimin e subjekteve të tjera politike për pjesëmarrje në zgjedhjet e 14 shkurtit.

“Jemi duke pritur aplikimin e subjekteve politike për pjesëmarrje në zgjedhjet e 14 shkurtit. Deri në këtë kohë kemi pranuar aplikimin e 13 subjekteve politike, pra nga 9 parti politike, 1 koalicion dhe 3 iniciativa qytetare, me gjithsej 276 kandidatë”, ka thënë Elezi.

Afati për aplikimin e subjekteve politike është deri në orën 18:00 të ditës së sotme.

Nesër mblidhet Komiteti për Vlerësim të Situatës me Covid-19

Opoja.net

Përfundon numërimi i votave të diasporës, të enjten rezultatet përfundimtare

Opoja.net

Kur mund të shpallen rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve, flasin nga KQZ

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net