Opoja.net

Digjet një shtëpi e një stallë në Dragash

Një zjarr prej të cilit kanë pësuar një shtëpi, një stallë, një objekt përcjellës dhe disa mjete pune ka shpërthyer në Dragash.

Sipas policisë, ankuesi mashkull K-Shqiptar informon se ka shpërthyer një zjarr dhe si pasojë janë djegur një stallë, një shtëpi, një objekt përcjellës disa mjete pune dhe disa gjësende tjera.

71

Cila mendoni së është më e mira për daljen nga krizën energjetike ?

“Njësiti i zjarrfikësve kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe janë duke lokalizuar zjarrin. Nuk raportohet për të lënduar”, thuhet në raportin 24 orësh të policisë.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net