Opoja.net

Dita e Çlirimit të Dragashit për vitin 2020

Opoja
Dita e Çlirimit të Dragashit për vitin 2020

Për nder të Ditës së Çlirimit të Komunës së Dragashit do të mbahet Akademia Solemne, më datë 15/06/2020, e hënë, në Sallën e Kuvendit Komunal në Dragash, duke filluar nga ora 11:00.

Pas Akademisë do të bëhen homazhe në Shtatoren e Adem Jasharit, në Varrezat e Dëshmorëve në Dragash dhe në fshatin Buqe.

Për shkak të pandemisë, aktivitetet kulturore e sportive, përkatësisht Gara e Vrapimit të Kuajve dhe Gara e Pehlivanëve nuk do të organizohen këtë vit.

Mirë ardhshi!

Kompania “Meka Halal Food” ekzekuton rrogën e 14-të për punëtorët

Opoja.net

Shkeljet në tenderin e Komunës së Dragashit për ambulancë

Opoja.net

Ish Kampioni botës , Enver Idrizi nga Amerika ia bëson shëndetin Dr.Hatim Baxhakut kirurgut Opojarë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net