Opoja.net

Dokumentar – Dëshmorët e Opojës (VIDEO)

Dokumentar – Dëshmorët e Opojës (VIDEO)

Dokumentar “Dëshmorët e Opojës” me skenar të Bedri Halimit dhe regji të Bekim Selesë.

“Dëshmorët e Opojës” është një projekt i realizuar nga Shoqata Kulturore “Ymer Prizreni” dhe degës së OVL të UÇK-së në Sharr.

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net