Opoja.net

Dr. Bexhet Xheladini ka një apel për qytetarët e komunës së Dragashit!

Opoja
Dr. Bexhet Xheladini ka një apel për qytetarët e komunës së Dragashit!

Të nderuar Opojar!

Po ju drejtohem si mjek. Në Opojë situata me pandemin Covid 19, është e rëndë pothuajse situata është jashtë kontrollit. Gjendja është shumë serioze, prandaj mos e nençmoni situatën. Virusi për çdo ditë po merr jetëra njerëzish. Spitali regjional është përplot me te sëmur nga Opoja.

Qytetarë të nderuar, nuk është turp me tregua se vuan nga kjo sëmundje, nuk është turpë me qenë i infektuar, është e dhembshme dhe e rrezikshme, por assesi nuk është turpshme. Prandaj, kudesuni, bëni testet, vetizoloheni kur keni shenja të infeksionit. Me këtë ruani vetëveten, rrethin familjar dhe komunitetin.
Ju lutëm zbatoni masat dhe rekomandimet e profesionistëve, jeni ju ata që parandaloni përhapjen e virusit.

Loading...

Mos i humb

Shtyhet gjykimi ndaj të akuzuarit për sulm në një kafiteri në Bellobrad të Dragashit

Opoja.net

Nëntë të vdekur nga Coronavirusi në komunën e Dragashit

Opoja.net

225 raste të reja me Covid-19 në Kosovë, 2 raste në Dragash

Opoja.net

Dragash: Kërkohet nga gjykata që të detyrohet i padituri të bëjë dorëzimin e çelësit të shtëpisë që është objekt i padisë

Opoja.net

Kusari thotë se në Dragash ku qëndroi Hoti mund të jenë infektuar persona tjerë

Opoja.net

Hoti gjatë ditës qëndroi në Dragash – Në mbrëmje njoftoi se është me Covid-19!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net