Opoja.net

Dragash: Hapen vende të reja pune, paga fillestare 300 euro

Së shpejti. Vende të reja të punës në Dragash, të gjithë ata që e flasin gjuhën Gjermane dhe kanë interes të punojnë.

Me paga fikse duke filluar nga 300 Euro në muaj.

103
Cilën kandidatë e shihni fituese në raundin e dytë të zgjedhjeve ?

Numri kontaktues: 044/936853 Driton Hulaj

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto