Opoja.net

Dragash, mbahet takim ndër-institucional kundër dhunës në familje

Mekanizmi Koordinues Kundër Dhunës në Familje (MKKDHF), në komunën e Dragashit i përkrahur nga UNWOMEN, organizon takimin koordinues ndër-institucional që ka për qëllim fuqizimin dhe zbatimin e Planit të Veprimit kundër dhunës në familje.

Koordinatori Nacional Naim Qelaj premtoi se do të përkrahë fuqizimin e këtij mekanizmi, në luftimin e dhunës në familje dhe të pranishëm ishin Nënkryetari i Komunës z. Selami Saiti, pëfaqësuesi i Agjensionit Për Barazi Gjinore dhe anëtarët e Mekanizmit.

131

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto