Opoja.net

Dragash: Një takim informues për gratë nga komuniteti i pakicave për të punuar në polici

Policia e Kosovës në bashkëpunim me OSBE-në u bën thirrje pjesëtarëve të komuniteteve minoritare të Komunës së Dragashit që të marrin pjesë në një takim informativ që do të mbahet më 20 dhjetor (salla) në Sallën e Kuvendit të Komunës së Dragashit, nga ora 10:00, shkruan Opoja.net.

Siq qëndron në njoftimin e lëshuar nga Kuvendi Komunal, qëllimi i takimit është që anëtarët e komuniteteve të minoriteteve të informojnë për hollësitë dhe lehtësitë që do të ofrohen gjatë hapjes së konkursit për pranimin e gruas nga Boshnjakët dhe Goranët në Dragash, për punë në Policinë e Kosovës.

122
Cilën kandidatë e shihni fituese në raundin e dytë të zgjedhjeve ?

Kushtet për konkurs dhe pranim në Policinë e Kosovës do të arsyetohen në mbledhje.

Të gjitha palët e interesuara nga komuniteti jo-shumicë janë të ftuar të vijnë në takimin dhe për të marrë informacion të rëndësishëm mbi punësimin në këtë profesion.

© Opoja.net

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto