Opoja.net

Dragash: Njoftim për fillimin e procesin e mësimit në distancë

Opoja
Dragash: Njoftim për fillimin e procesin e mësimit në distancë
Të dashur nxënës, prindër dhe mësues! Uroj të jeni mirë!
Edhe pse nuk janë përcaktuar qartë detyrat që kanë mësuesit, nxënësit, por edhe prindërit që janë një hallkë kryesore e këtij procesi, ju njoftojmë se nga data 23 mars ( e hënë ) do të fillojë mësimi online në RTK 1 dhe RTK 4, duke filluar nga ora 11:15.
Me respekt
Drejtori i Arsimit në Dragash
MSc.Vloran Cenaj
Loading...

Mos i humb

Mungesa e përzgjedhjes së kompanisë përkatëse ka bërë që akoma mos të dezinfektohet objekti i gjykatës në Dragash

Opoja.net

Imami nga Dragashi jep mesazh me vlerë në këto ditë të vështira për komunën tonë

Opoja.net

Si pasojë e koronavirusit në Komunën e Dragashit ngritën çmimet e disa produkteve bazë

Opoja.net

Shfaqja e pandemisë ka bllokuar një varg projektesh në Dragash

Opoja.net

Mblidhet Shtabi Emergjent në Dragash, vendoset për masa shtesë për infeksionin COVID-19

Opoja.net

Ndryshon moti tërësisht, Dragashi mbulohet nga bora

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net