Opoja.net

Dragash, qytetarët të rezervuar për demarkacionin

Sot është tentativa e katërt për ta kaluar demarkacionin në Kuvendin e Kosovës.

Ndërkaq, ekipi i Klan Kosovës ka qenë prezent sot që nga mëngjesi në Dragash, ku i ka kërkuar opinionet e shqiptarëve që jetojnë atje, por edhe të atyre të komunitetit goran.

Shumë qytetarë kanë refuzuar që të japin përgjigje lidhur me marrëveshjen e demarkacionit.

Megjithatë, nga ata që janë përgjigjur, disa prej tyre kanë kërkuar që të ratifikohet marrëveshja e Kosovës me Malin e zi, me arsyen e liberalizimit të vizave, pasi që thanë se janë të kufizuar në Kosovë, dhe punët që i bëjnë aktualisht nuk iu sjellin të holla.

Dragash, ia theu xhamat e veturës dhe e pastaj e sulmoi fizikisht

Opoja.net

Tre meshkuj dhe një femër rrahën mes veti në Dragash

Opoja.net

Rrahje në Dragash, bëhet për spital një person

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net