Opoja.net

Dragash, viti 2000: Kush ishin kuvendarët e parë komunalë në zgjedhjet e para lokale pas luftës

Opoja
Dragash, viti 2000: Kush ishin kuvendarët e parë komunalë në zgjedhjet e para lokale pas luftës

Zgjedhjet e para në nivel lokal në Kosovën e pasluftës janë organizuar më 28 tetor të vitit 2000.

Asokohe në Komunën e Dragashit patën marrë pjesë në votime rreth 78.4% të qytetarëve me të drejtë vote, ose 20.166 votues.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Lidhja Demokratike e Kosovës kishte fituar numrin më të madh të ulësve për këshilltar në Kuvendin Komunal të Dragashit. Nga kjo parti u zgjodhën këta  dhjetë këshilltarë: Halim Shemsidini, Ymer Ademi, Hajriz Kryeziu, Kapllan Fetahu, Shaban Halimi, Hashim Jakupi, Asllan Zejnullahu, Islam Sallahu, Hysen Tytyri dhe Masar Piraj.

PDK në anën tjetër kishte arritur të zë gjashtë ulëse, për këta këshilltarë: Bedri Halimi, Ibrahim Gashi, Mitat Fejza, Rrahim Ymeri, Shaban Shabani, Hajriz Meleqi.

Goranët me partinë GIG kishin: Rustem Ibishi, Saćir Čučulj dhe Arun Aslani.

Ndërsa nga SDA ishin Sadik Idrizi dhe Usmen Baldži./Opoja.net/

Tri klasë model për parafillorët në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net

Nga e enjtja pritet mot më i butë, temperaturat do të shënojnë ngritje deri në 11°C

Opoja.net

Lista prej 278 fermerëve perfitues të subvencioneve nga komuna e Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net