Opoja.net

Dragashi argëton diasporën me Festival folkloriko – burimor

Opoja

Për herë të parë në Komunën e Dragashit do të organizohet Festivali Mbarëkombëtar Folkloriko-Burimor “Opoja Vallëzon”

Komuna e Dragashit në bashkëpunim me SHKA “Bresana” organizon këtë festival për nder të diasporës.

Ansamblet që do të performojnë do të jenë nga Kosova, Shqipëria, Mali i Zi dhe Maqedonia e Veriut, me datat: 25, 26, 27 Korrik 2019 në orët e mbrëmjes.

Festivali do të mbahet në oborrin e shkollës fillore “28 Nëntori” në fshatin Bresanë, Komuna e Dragashit.

Ngjarja do të ketë karakter garues.

Loading...

Mos i humb

Hidhen mbetjet e kafshëve në deponinë Zhur – Dragash, e cila është e destinuar për mbeturina të ngurta

Kushtrim Guraj

Zgjerimi dhe rehabilitimi i rrugës Zhur – Dragash – Brod

Opoja.net

Afrohen zgjedhjet, Kadri Veseli shkon në xhami…!

Kushtrim Guraj

” Meka Halal Food” Kompania prestigjioze e Kosovës që bën të pranishme produktet “Made in Kosova” në shumë tregje të huaja

Opoja.net

Tërmet në Prizren e Dragash

Opoja.net

Komuna e Dragashit në bashkëpunim me “KF Opoja” organizon turnirin “Ta afrojmë Diasporën përmes futbollit”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net