Opoja.net

Dragashi humbi dy njerëz të respektuar në masë, Agim Beshiri (Brrut) dhe Mynafir Beshiri (Shajne)

Dragashi humbi dy njerëz të respektuar në masë, Agim Beshiri (Brrut) dhe Mynafir Beshiri (Shajne)

Covid-19 • Dje dhe sot, Dragashi humbi dy njerëz të respektuar në masë, Agim Beshiri (Brrut) dhe Mynafir Beshiri (Shajne)…
Mallkuar qofsh Covid-19…

#Covid19
#Kujdesu

Copyright © Radio SHARRI – Dragash
www.radio-sharri.info

Covid-19 • Dje dhe sot, Dragashi humbi dy njerëz të respektuar në masë, Agim Beshiri (Brrut) dhe Mynafir Beshiri (Shajne)…
Mallkuar qofsh Covid-19…

#Covid19
#Kujdesu

Copyright © Radio SHARRI – Dragash
www.radio-sharri.info

Klubi i shahut “Sharri” do të merr pjesë në ligën e dytë të Federates së Shahut në Kosovë

Opoja.net

Biografia e Heroit të Kosovës Ilmi Bahtjari-Oçalani

Opoja.net

Kryetari Shabani uron besimtarët myslimanë festën e Fitër Bajramit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net