Opoja.net

Dragashi me buxhet vetëm për paga dhe shpenzime komunale

Dragashi me buxhet vetëm për paga dhe shpenzime komunale

Në seancën e fundit, pas shqyrtimit paraprak nga delegatët e Kuvendit Komunal të Dragashit është miratuar Korniza Afatmesme Buxhetore 2019-2021 dhe vendimin mbi Buxhetin për vitin 2019, i cili do të jetë 8 milionë e 404 mijë e 652 euro.

Në këtë buxhet janë përfshirë kategoria e pagave me 4 milionë e 568 mijë e 960 euro, mallra dhe shërbime me 868,908 euro, shpenzimet komunale me 130 mijë euro, subvencionet me 50 mijë euro dhe investimet kapitale me 2 milionë e 786 mijë e 784 euro. /Opoja.net/

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net