Opoja.net

Dragashi me rrymë dhe rrugë të hapura, mirëpret pushuesit

Lajme Opoja
Dragashi me rrymë dhe rrugë të hapura, mirëpret pushuesit

InformohuPërfaqësuesi i Qendrës së Skijimit “Arxhena” në Brod të Dragashit, Rexhep Arifi njoftoi përmes emisionit të mëngjesit në Radio Dukagjini se të gjitha rrugët që dërgojnë deri te kjo qendër janë të liruara nga bora dhe qarkullimi bëhet pa vështirësi.

Rexhepi kritikoi autoritetet komunale për neglizhencë dhe mungesë të ofrimit të shërbimeve në largimin e borës nga rrugët, duke shtuar se ata vet kanë mbledhur forcat për ta bërë këtë gjë.

Ai shtoi se edhe mungesa e energjisë elektrike për 73 orë në gjithë Komunën e Dragashit, ka krijuar mjaft probleme si në zhvillimin e jetesës në temperatura që shkuan deri në -25 gradë celsius ashtu edhe në zhvillimin e turizimit në këtë zonë, shkruan Telegrafi, përcjellë Opoja.net.

Edhe përkundër këtyre vështirësive, qendra po arrin të funksionoj mirë dhe t’ju ofroj pushuesve të gjitha kushtet e nevojshme.

Kompania “Meka Halal Food” ekzekuton rrogën e 14-të për punëtorët

Opoja.net

Shkeljet në tenderin e Komunës së Dragashit për ambulancë

Opoja.net

Ish Kampioni botës , Enver Idrizi nga Amerika ia bëson shëndetin Dr.Hatim Baxhakut kirurgut Opojarë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net