Opoja.net

Dragashi pret diasporën me aktivitete kulturore dhe panairin e produkteve vendore

Dragashi pret diasporën me aktivitete kulturore dhe panairin e produkteve vendore

Dragash, 22 korrik 2016 – Në manifestimin “Mirë se erdhe diasporë”, sot në Dragash u organizua program i pasur kulturor e artistik, në të cilin u paraqitën këngëtarë nga treva jonë, SHKA “Bresana”, Nail Mushka nga Restelica, si dhe gjimnazistët nga shkolla e Llopushnikut, të udhëhequr nga mësimdhënësi, Shukri Shala.

Gjithashtu, pjesë e këtij manifestimi ishte edhe Panairi me produkte vendore tradicionale nga regjioni jonë, në të cilin u ekspozuan shumë artikuj, që nga produktet e qumështit, mishit, vezët, mjedrat, çaj nga bjeshkët tona e deri tek punimet artizanale.

E gjithë kjo ngjarje u organizua nën patronatin e kryetarit të Komunës së Dragashit, Salim Jenuzi, mbështetur edhe nga Ministria e Diasporës, MBPZHR, si dhe nga UNDP – Projekti InTerDev.

Shtyhet për në fund të marsit gjykimi ndaj të akuzuarit për sulm në një kafiteri në Bellobrad të Dragashit

Opoja.net

Të enjten mot më i ngrohtë, kryesisht i kthjellët dhe me diell

Opoja.net

Më të votuarit e LDK-së në Dragash, Hoti i treti

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net