Opoja.net

Dragashi s`ka buxhet për t`i ndihmuar 300 familje skamnore

Dragash, 31 Mars – Familjeve me gjendje të vështirë sociale u përkeqësohet gjendja ekonomike. Ndërkaq disa OJQ humanitare në Komunën e Dragashit thonë se i kanë të limituara ndihmat.

E Komuna, pos pozicionit të subvencioneve dhe transfereve, as sivjet s’ka paraparë ndonjë fond për skamnorët. Ndërsa janë 300 familje që kërkojnë ndihma ekonomike.
© OPOJA.Net

585

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net