Opoja.net

Dragashianët ankohen për shpërfillje nga investimet në infrastrukturë

Lajme Opoja

Dragash, 25 Mars 2014 – Mungësa e rruges i pengon 3 mijë banoret e Borjes, Oreshkës e Cërnalevës, që nepermjet tregtimit, ti sjellin shumë përfitime dhe biznesit të Dragashit, ngase Kukësin e kemi më larg për të tregtuar vlerson Hyrmet Alija, banor i Borjes për Portalin Opoja.Net

[dropcap]B[/dropcap]anoret e zonës kufitare të Komunës së Dragashit ankohen për shperfillje nga pushteti lokal për investime infrastrukturore. Ata thojnë se prej 4 vjetesh nuk është rregulluar rruga në pikën kufitare me Shqiperin më sakte me fshatat e Kukësit.

Shehadin Tërshnajku, nënkryetar i Dragashit, hapjen e kesaj pike të re kufitare e kishte konsideruar si një hap të rendesishem për banoret e ketyre zonave, duke u zotuar, njëheresh, se Qeveria lokale duke bashkpunuar me insuencat më të larta shtetrore të Kosovës do te angazhohet me rregullim e kesaj rruge në ketë pikë kufitare. Por nese nuk ofrohet ndonje mbeshtetje nga organet me te larta shtetrore, me buxhetin që kemi nuk mund të rregullohet ka theksuar Tershnajku./Opoja.Net/

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net

Dy raste të reja me Covid-19 në Dragash

Fari Kolloni

Në moshën 86-vjeçare ka ndërruar jetë Shaban Mejzini

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net