Opoja.net

Drejtoria e Arsimit në Dragash gjithmonë në mbështetje të nxënësve

Drejtoria e Arsimit në Dragash gjithmonë në mbështetje të nxënësve

Në SHFMU ” Shaban Shabani” në Llopushnik, dhe SHFMU “Fetah Sylejmani” në Dragash për t’i takuar nxënësit nga Pllava dhe Rrenci të cilëve nga 3 shtatori i këtij viti, Drejtoria e Arsimit ju siguron transport nga Komuna, në relacionin Pllavë-Llopushnik dhe Dragash- Rrenc.
Projekte të tilla do të shtrihen edhe në relacione të tjera.
Drejtoria e Arsimit gjithnjë në mbështetje të nxënësve.

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net