Opoja.net

Drejtpërdrejt nga Shtabi zgjedhor i LDK-së dhe PDK-së!

Lajme Opoja
Drejtpërdrejt nga Shtabi zgjedhor i LDK-së dhe PDK-së!

Dragash, 22 tetor 2017 – Nga Shtabi zgjedhor i LDK-së në Dragash, raportohet se kandidati i tyre për kryetar të Komunës së Dragashit, Selim Kryeziu, prinë me 359 vota më shumë se rivali i tij nga PDK-ja. Sipas të dhënave nga ky shtab, kjo shifër ende nuk është përfundimtare.
Deri më tani LDK raporton se ka fituar në këto vendbanime të komunës së Dragashit:

• Bellobrad
• Brezne
• Rrenc
• Xërxe
• Pllajnk
• Dragash
• Shajne
• Zaplluxhe
• Plavë
• Brrut
• Kosavë 

Nga Shtabi zgjedhor i PDK-së në Dragash, sapo e konfirmuan për redaksinë tonë, se kandidati i tyre për kryetar komune, Shaban Shabani, ka fituar në këto fshatra:

• Kuk
• Blaç
• Bresanë
• Zgatar

Raportimi i drejtpërdrejt vazhdon, ndiqeni në Radio Sharri.

Gjatë të mërkurës policia dënoi 716 qytetarë për mosrespektim të masave antiCOVID

Merlinda Guraj

Betohet Joe Biden, zgjidhet presidenti i 46-të i Shteteve të Bashkuara

Merlinda Guraj

“Avullimi” i 2.1 milionë eurove nga Thesari i Shtetit, gjykata ia vazhdon edhe për dy muaj paraburgimin Labinot Grudës

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net