Opoja.net

Dy tërmete të fuqishme godasin sërish Shqipërinë

Dy tërmete të fuqishme godasin sërish Shqipërinë

Dy tërmete të njëpasnjëshme kanë shkundur këtë mbrëmje Tiranën. Lëkundjet janë ndier të forta dhe kanë ardhur në mënyrë të njëpasnjëshme në pak sekonda.

Lëkundjet kanë zgjatur.

Ky është tërmeti i disatë që ka rënë ditët e fundit. Kujtojmë se dy ditë më parë në Shqipëri ranë një sërë tërmetesh në orët e mbrëmjes.

Kosova dhe Shqipëria vendosin t’i shënojnë së bashku ngjarjet historike

Opoja.net

Një flamur gjigant i Kosovës vendoset në zemër të Tiranës

Opoja.net

Ikja e të rinjve, fenomeni i largimit është më i lartë në Shqipëri, se kudo tjetër në Evropë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net