Opoja.net

Edhe sot disa vende pa rrymë në Dragash

Lajme Opoja
Edhe sot disa vende pa rrymë në Dragash

Më 07.09.2017në NS 35/10 kV Sharr ( Dragash) do të ndërpritet:

· Dalja 10 kV Rapqa (Kodi: 30036009) prej orës 11:00 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krstec I Ulët dhe I Naltë, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë, TS-Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i TMRr-ve

UNICEF dhe Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë ndihmojnë shkollat e komunës së Dragashit me mjete higjienike

Opoja.net

1,643 persona të pagjetur në Kosovë, 2 janë nga Dragashi

Opoja.net

“Jeta në Kosovë” ndan mirënjohje për kryetarin Shabani

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net