Opoja.net

Ekipe mobile që t’u mundësi votimi personave me nevoja të veçanta në Dragash

Opoja
Ekipe mobile që t’u mundësi votimi personave me nevoja të veçanta në Dragash

Edhe qytetarët me nevoja të veçanta do të mund të kryejnë sot obligimin e tyre për të votuar.

Kësisoj ekipe të shumta po i mundësojnë banorëve të Dragashit votimin mobil, ku nëpër shtëpi po u dërgohen kutitë e votimit, raporton Indeksonline.

Sigurisht se çdo qytetar me të drejtë vote në Kosovë duhet respektuar dhe i duhet mundësuar e drejta e votës edhe në këto zgjedhje të parakohshme./Indeksonline/

Loading...

Mos i humb

Dëshmitari: Komuna e Dragashit s’ka pasur kontratë për riparimin e veturave në biznesin e djalit të ish-drejtorit komunal

Opoja.net

Drejtoria e Arsimit në Dragash sot organizoi Olimpiadën Matematikore Komunale

Opoja.net

Ujku shfaqet në një fshat të Dragashit, afër rrugës ku kalojnë nxënësit

Opoja.net

Kryetari Shabani ka nënshkruar një marrëveshje me Caritasin Zviceran për promovimin e prodhimtarisë bujqësore në Komunën e Dragashit

Opoja.net

Shkollat e Dragashit janë paisur me Laptop dhe Projektor!

Opoja.net

Piraj: Suksesi i biznesit i garantuar kur punëtorët janë të kënaqur

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net