Opoja.net

Ekslukzive: Publikohet lista e nxënësve të Opojës në vitin 1950

Prof. Dr. Nuridin Ahmeti, hulumtues shkencor në Institutin Albanologjik në Prishtinë, ka publikuar listën e nxënëseve nga Opoja të vitit 1950.

Gjenerata e Parë e pas Luftës së Dyte Botërore që e përfunduan shkollën fillore me 1950 në Opojë dhe shprehen interesim për të vazhduar edhe me tutje.

515

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Dokumenti është nxjerr nga arkivat e rajonit./OpojaSot.com

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net