Opoja.net

Erozioni në Restelicë solli në Dragash ekspertët relevantë

Me kërkesën e Drejtorisë Komunale për Mbrojtje, Shpëtim dhe Shërbime Publike, drejtuar institucioneve relevante qendrore, lidhur me rrezikun që po paraqet erozioni në fshatin Restelicë, sot në Dragash kanë qëndruar ekspertët nga Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale, Shërbimi Gjeologjik i Kosovës dhe Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor.

Takimi është zhvilluar në zyrën e kryetarit të Komunës, Shaban Shabani, ku është biseduar për gjetjen e mundësive për parandalimin e rrezikut të mundshëm në këtë pjesë të fshatit më të madh dhe më të skajshëm të Dragashit. Vlerësimi i parë i ekspertëve ishte se ky fenomen paraqet rrezikshmëri të lartë për banorët e këtij lokaliteti por, rreth qasjes në këtë problematikë, do të priten raportet profesionale që do të kryhen nga ekspertët relevantë.

140
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Radio SHARRI

Urimi i drejtorit të DKA-së në Dragash për fillimin e vitit të ri shkollor

Opoja.net

Sot filloi viti i ri shkollor

Opoja.net

Shabani: Gjatë këtij mandati në Dragash, kemi përmbushur zotimet ndaj qytetarëve

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto