Opoja.net

Është nënshkruar kontrata për zgjerimin e rrugës Zhur-Dragash-Zaplluxhe-Brod

Opoja

Është nënshkruar kontrata:Zgjerimi/Rehabilitimi rrugës: ZHUR-DRAGASH-ZAPLLUXHE-BROD.
Ky investim 7 milion euro, do të hap perspektivën dhe zhvillimin e zonës sonë.
MIT konfirmuan se punimet do të fillojnë në fillim të muajit gusht 2019!
Faleminderit nga zemra të gjithë atyre që kanë punuar parreshtur për realizimin e këtij projekti!

“Është projekt që ka pas nevojë komuna jonë, do të ndikoj në zhvillimin dhe përspektivën e qytetarëve dhe ekonomisë”, ka thënë Mevludin Krasniqi për Opoja.net-in duhe na informuar për këtë lajm të shumë pritur nga të gjithë ne. /Opoja.net

No photo description available.

No photo description available.

Loading...

Mos i humb

Hidhen mbetjet e kafshëve në deponinë Zhur – Dragash, e cila është e destinuar për mbeturina të ngurta

Kushtrim Guraj

Zgjerimi dhe rehabilitimi i rrugës Zhur – Dragash – Brod

Opoja.net

Afrohen zgjedhjet, Kadri Veseli shkon në xhami…!

Kushtrim Guraj

” Meka Halal Food” Kompania prestigjioze e Kosovës që bën të pranishme produktet “Made in Kosova” në shumë tregje të huaja

Opoja.net

Tërmet në Prizren e Dragash

Opoja.net

Komuna e Dragashit në bashkëpunim me “KF Opoja” organizon turnirin “Ta afrojmë Diasporën përmes futbollit”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net