Familja Alibajro, farkëtarët e vjetër të Prizrenit, tre shekuj traditë (VIDEO)

Kuriozitete
Familja Alibajro, farkëtarët e vjetër të Prizrenit, tre shekuj traditë (VIDEO)

Gazetari Ardian Gaxherri, sjellë rrëfimin e një trashëgimie rreth 300 vjeçare të familjes Alibajro nga Prizreni në profesionin e farkëtarit.

Si u trashëgua kjo zeje brez pas brezi dhe sa e vështire është ditëve të sotme të mbahet gjallë e mësojmë përmes stories më poshtë.

Ora 7 – Familja Alibajro, farkëtarët e vjetër të Prizrenit, 3 shekuj traditë – Klan Kosova

Ora 7 – Familja Alibajro, farkëtarët e vjetër të Prizrenit, 3 shekuj traditë – Klan Kosova Gazetari Ardian Gaxherri, sjellë rrëfimin e një trashëgimie rreth 300 vjeçare të familjes Alibajro nga Prizreni në profesionin e farkëtarit. Si u trashëgua kjo zeje brez pas brezi dhe sa e vështire është ditëve të sotme të mbahet gjallë e mësojmë përmes stories.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mercredi 24 juin 2020

Djaloshi nga Prizreni tenton të hajë 50 qebapë (VIDEO)

Opoja.net

Pesë gabime që i bëni gjatë vozitejes, as nuk e dini që po i bëni

Opoja.net

Disa nga thëniet më të bukura që keni lexuar për jetën

Opoja.net

Gruaja më pjellore në botë me 44 fëmijë, më në fund ndalon lindjet

Opoja.net

Ky është amerikani që fitoi dy herë nga katër milionë dollarë në llotari

Opoja.net

Dy vëllezër vdesin natyrshëm brenda 20 orëve (VIDEO)

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net