Opoja.net

Festa e 8 vjetorit të Pavarësisë në Dragash

Festa e 8 vjetorit të Pavarësisë në Dragash

8 vjetori i Pavarësisë së Kosovës është festuar edhe në Dragash.

Aktivitetet e sotme për kremtimin e 8 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës në Dragash, filluan me Ceremonin Solemne në Kuvendin Komunal në Dragash, duke vazhduar me pastaj me homazhe në varrezat e dëshmorëve.

Qindra pjesëmarrës si familjarë të dëshmorëve, invalid e veteran të luftës si dhe përfaqësues të institucioneve të ndryshme së bashku me qytetarë, nderuan të rënët për Liri për nder të 8 vjetorit të shtetbërjës së Kosovës.

Salim Jenuzi, Hysmen Balgji, Defrim Rifaj, Mevlydin Krasniqi, Sylemon Sylemoni dhe Galip Skeraj, thanë se sot është një ditë e bekuar për Kosovën, e cila po e shijon shtetësinë e saj fal sakrificës së popullit dhe gjakut të dëshmorëve.


© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

 

Aktivitetet për nder të Epopesë së UÇK-së

Opoja.net

DKA në Dragash ndanë mirënjohje për mësimdhënësit e pensionuar

Opoja.net

U zhvillua edicioni i dytë i garës ndërkombëtare të skijimit “Dardania Cup”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net