Fillon asfaltimi i rrugës nga fshati Zaplluxhe deri tek Tyrbja e Plavës

Opoja
Fillon asfaltimi i rrugës nga fshati Zaplluxhe deri tek Tyrbja e Plavës

Komuna e Dragashit në faqen e saj zyrtare ka njoftuar se ka filluar asfaltimi i rrugës nga fshati Azplluxhe e deri tek Turbja, raporton TV Prizreni.

Ky është njoftimi i plotë:


Të dashur qytetarë të komunës së Dragashit, konkretisht ju nga fshatrat Zaplluxhe, Blaç dhe Bresanë, ju informojmë se asfaltimi i aksit rrugor nga Zaplluxhe në Tyrbe ka filluar nga sot.

Ndërmarrja që bën punën kërkon që ju të zvogëloni pjesëmarrjen në komunikacion për tre ditët e ardhshme në këtë aks rrugor.

Ministri i Infrastrukturës Arban Abrashi përcolli nga afër punimet e rrugës Tyrbe-Zaplluxhe

Fisnik Guri

Komuna e Dragashit ribëhet me Stacion Meteorologjik

Opoja.net

Komuna e Dragashit renditet e pesta në Kosovë për nga numri i librave, ndërsa e nënta për nga numri i lexuesve në bibliotekën e qytetit

Fisnik Guri
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net