Opoja.net

Fillon sezoni turistik te Liqeni i Breznes

Me ardhjen e ditëve të nxehta, fshatit Brezne po i shtohet gjallëria.

Sigurisht meritën më të madhe për këtë gjallëri e ka Liqeni.

218

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Këtë sezon disa elemente infrastrukturore janë ndërtuar buzë liqenit dhe turistët nuk po mungojnë.

Në një foto që është postuar në rrjete sociale shihet një pamje magjepse e Liqenit që ka filluar të mbushet me turistë.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net