Opoja.net

Flamur Kasami sot është i ftuar në Kanalin BURSA

Turqi, 11 korrik – Sot para iftarit ne ora 20:00 me oren e Turqis Flamur Kasami do të jetë musafir ne kanalin televiziv te Burses “BURSA TV “. 

Miq të dashur të treves së Opojës na do te përkujdesmi qe keti emision te sjellim para jush, në oren 20:00 ju duhet vetem të klikoni ne webin e Bursa Tv dhe te ndiqeni emisionin LIVE. Ja linku: http://www.bursatv.com.tr/

© Opoja.Net

585

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net