Opoja.net

Fluks mërgimtarësh në Dragash, por banorët thonë se nuk kanë frikë nga Covid-19

Opoja

Të pashqetësuar me njoftimet dhe lajmet e fundit rreth rrezikut të mundshëm prej koronavirusit kanë qenë qytetarë të Komunës së Dragashit këtë të premte.

Përkundër pozitës gjeografike të kësaj komune si zonë ndërkufitare dhe ardhja e bashkatdhetarëve, sidomos nga Italia e vendet e tjera sipas banorëve të këtushëm nuk paraqet shqetësim, raporton KOHA.

Ndërkohë, sipas nënkryetarit të Komunës së Dragashit, Selami Saiti, mosshqetësimi i qytetarëve është i arsyeshëm.

Ai thotë se janë marrë të gjitha masat e nevojshme në rast të shfaqjes së ndonjë rasti të mundshëm.

Ndërkohë, drejtori i Qendrës së Mjekësisë Familjare të Dragashit, Ramadan Jashari, tha se intervenimi i Komunës ka qenë i menjëhershëm për të parandaluar rrezikun nga virusi.

Ai tregon se edhe përkundër ardhjes së bashkatdhetarëve nga vende të ndryshme të Evropës, në këtë qendër nuk është regjistruar asnjë rast.

Virusi pandemik COVID – 19 ka prekur të gjitha vendet e rajonit, pos Malit të Zi.

Kompania “Meka Halal Food” ekzekuton rrogën e 14-të për punëtorët

Opoja.net

Shkeljet në tenderin e Komunës së Dragashit për ambulancë

Opoja.net

Ish Kampioni botës , Enver Idrizi nga Amerika ia bëson shëndetin Dr.Hatim Baxhakut kirurgut Opojarë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net