Opoja.net

Fotografi të rrugëve të boshatisura të Londrës qëndrore gjatë izolimit

Fotografi të rrugëve të boshatisura të Londrës qëndrore gjatë izolimit

Dyqanet janë të mbyllura dhe njerëzit janë duke qëndruar brenda, transmeton lajmi.net.

Fotografi Ki Price ka dokumentuar këtë moment të çuditshëm në histori, duke kapur fotografi të rrugëve boshe në Soho.

“Restorante, bare dhe vende normalisht më parë ishin të zëna, tani të gjitha janë të mbyllura dhe boshe”, ka thënë fotografi. /Lajmi.net/

 

NASA publikon tingujt e parë të regjistruar në Mars

Opoja.net

14 marsi, ditëlindja e Ajnshtajnit

Opoja.net

Përse Ajnshtajni e nxori gjuhën?

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net