“Garë e ngarkesave të mëdha dhe vrapim kuajsh për të festuar ditën e çlirimit të Dragashit”

Opoja.net Opoja.net Opoja Sport

“Për nder të ditës së çlirimit të Dragashit, nën mbikqyrjen e Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe në bashkëpunim me Klubin e Barnave “Opoja”, sot u organizua gara në vrapimin e kuajve dhe tërheqjen e ngarkesave të mëdha.

Konkursi tashmë tradicional, mjaft dinamik dhe shumë tërheqës, tërhoqi spektatorë dhe pjesëmarrës të shumtë nga e gjithë Shqipëria.

Me aktivitetet e ditës së sotme është kompletuar agjenda e aktiviteteve të organizuara për nder të 15. Qershori, nën përkujdesjen e kryetarit të Draga š, z. Xheladinia Sali. “

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-