Opoja.net

Hoti gjatë ditës qëndroi në Dragash – Në mbrëmje njoftoi se është me Covid-19!

Opoja
Hoti gjatë ditës qëndroi në Dragash – Në mbrëmje njoftoi se është me Covid-19!

Gjatë ditës së sotme, kryeministri Avdullah Hoti qëndroi në Dragash, ku vizitoi disa subjekte afariste, i shoqëruar edhe nga kryetari i Komunës së Dragashit, Shaban Shabani. Ai në Dragash takoi blegtorë, afaristë, si dhe inspektoi punimet që po bëhen në rrugën Zhur – Dragash.

Ndërkaq, para pak minutash Hoti bëri me dije se ka pranuar testin për Covid-19, i cili ka rezultuar të jetë pozitiv. “Sapo e pranova testin, i cili ka rezultuar pozitiv. Prandaj, në dy javët në vazhdim do të jem i vetëizoluar dhe aktivitetin do ta ushtroj nga shtëpia”, ka thënë mes tjerash Hoti.

Copyright © 

Kompania “Meka Halal Food” ekzekuton rrogën e 14-të për punëtorët

Opoja.net

Shkeljet në tenderin e Komunës së Dragashit për ambulancë

Opoja.net

Ish Kampioni botës , Enver Idrizi nga Amerika ia bëson shëndetin Dr.Hatim Baxhakut kirurgut Opojarë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net