Opoja.net

Gjeografi nga Kuki, Artan Mehmeti, boton librin “Gjeografia dhe Kurani”

Gjeografi nga Kuki, Artan Mehmeti ka botuar librin e tij të parë “Gjeografia dhe Kurani”.

Libri është botuar nga Shtëpia Botuese Kliti me seli në Tiranë.

146

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Artan Mehmeti, ushtron profesionin e mësimdhënësit të Gjeografisë në shkollën e mesme profesionale “Qendra e kompetencës në Prizren”./Opoja Sot/

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto