Opoja.net

Gjithçka për një dasmë perfekte, njihuni me organizatorin Reshat Salihu

Reshat Salihu po del te jetë një menaxher i suksesshëm në organizimin e dasmave.

Koha Studio është kompania qe ai e udhëheqë. “Bota sot”, ka realizuar një intervistë me të.

Reshat nga filloj pasioni për organizim dasmave dhe sa është e vështir kjo punë?

Gjithmonë më kanë pëlqyer shoë-t e ndryshme organizimet e ndryshme dhe duke pas parasysh se në Kosovë bëhen dasma të mëdha vendosem që bashkë me disa miq që sot i kemi bashkëpunëtor të mirë të bashkohemi dhe ti organizojmë te gjitha në një vend dhe me një emër.

Cilat janë shërbimet që ju i ofroni në këtë rast?

Ne jemi gjithmonë në bashkëpunim me klientin dhe mundohemi te gjitha ti ofrojmë,

p.sh Fillojmë me dekorin e ambientit qoftë në shtëpi apo në restorant duke e bërë dasmën sa më përrallore.

Xhirimin me kamera nga Koha Studio me kameramanë profesional ndër me të mirët në vend.

Muzikë me këngëtarët më të mirë në vend me dj të ndryshëm tupanë etj.

Ekipin e Valltareve si atyre tradicional po ashtu dhe atyre modern

Surpriza të ndryshme për qiftin.

Negocim dhe rezervim të restorantit.

Pra, me një fjalë gjithçka që ka të bëjë me dasmë.

Rezervimin e biletave për muajin e mjaltit gjithashtu dhe surpriza gjatë muajit

e shumë gjëra të tjera.

 Sa grupe keni që punoni na thoni disa?

Shumë grupe mbi 70 persona…

 

 

2 grupe valltarësh tradicional dhe modern.

2 gupe këngëtaresh, Grupin e humorit, Grupe Me kamera, Grupin e dekorit, Grupin e makinave speciale

gjithashtu një grup tjetër që është më i madhi si grup është grupi i surprizës

i cili merret vetëm me organizimin e surprizës për qiftin qoftë nga nusja për dhëndrin apo

nga dhëndri për nusen.

me një fjalë dasmë e shikojmë në detaje dhe me përkushtim të madh.

Cilët këngëtar i menaxhoni dhe me cilët bashkëpunoni nga estrada?

Tek pjesa e muzikës thuajse në çdo dasmë dërgojmë nga 2 e më shumë solo këngëtarët bashkë me orkestrën tekniken dj dhe tupanët varet nga kërkesa e dasmorit.

Bashkëpunojmë thuaj me të gjithë emrat e estradës e gjitha vjen pas kërkesës se dasmorit.

Kënd ta kërkojnë në ju dërgojmë nëse është data e lirë.

Sa keni kapacitet deri në sa dasma mund t`i organizoni në sezon?

Me këtë kapacitet që kemi deri në 100 dasma mund t`i organizojmë me të gjitha këto shërbimet.

 E veçanta juaj se pse duhet t`ju zgjedhim juve është?

Të veçantën e ceka në detaje më lartë pra me ne dasmorit i mbet vetëm të festoj dhe të ndihet i lumtur mos t`i interesoj asgjë tjetër sepse dasma do i shkoj për mrekulli siç ka ëndërruar vete.

Si mund t`ju kontaktojnë dhe ku mund t`ju gjejnë personat që dëshirojnë të organizojnë dasma me ju?

Ne Kryesisht punojmë në Kosovë në Prishtinë dhe në Prizren por dhe në qytetet tjera mund të na kontaktojnë në nr e telefonit +38349493494 ose ne rrjetet sociale.

710

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net