Opoja.net

Gjysmë shekull ekzistencë: Gjimnazi ‘Ruzhdi Berisha’ përcjell edhe një gjeneratë të maturantëve

Opoja
Gjysmë shekull ekzistencë: Gjimnazi ‘Ruzhdi Berisha’ përcjell edhe një gjeneratë të maturantëve

Në natën e sontme, me mbrëmjen festive të Maturës, po e shënon përfundimin e viteve shkollore në Gjimnazin ‘Ruzhdi Berisha’ edhe një gjeneratë tjetër.

Këtë vit shkolla e vetme e Mesme e Lartë në Dragash mbush plot 50 vite të punës së saj në arsimimin dhe edukimin e gjeneratave në Komunën e Dragashit, që nga themelimi i saj në vitin 1969.

Kjo shkollë më herët quhej Emin Duraku. Nga viti 2005 mban emrin e dëshmorit Ruzhdi Berisha nga fshati Buçe./Opoja.net

 

Loading...

Mos i humb

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Dragashit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Opoja.net

Ujërat e zeza vërshojnë fshatin Kapre – Banorët kërkojnë zgjidhje!

Opoja.net

Kërkohet i riu nga Dibra – Dyshohet se është parë në Dragash!

Opoja.net

Komunat do të dalin të dëmtuara nga pandemia

Opoja.net

Persona të paidentifikuar sulmojnë fizikisht imamin e xhamisë në Buzez të Dragashit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net