Opoja.net

Halla nga Zhuri 103 vjeqare mbanë familje

Në fshatin Zhurr i cili gjendet në mes të Prizrenit dhe Opojës gjendet një grua e cila i ka mbushur plot 103 vjet. Dhe ballafaqohet dhe mban një familje të terë.

Xhemile Susuri nga Zhurri u lindë në prill të vitit 1910, dhe gjatë jetës së saj ajo ka kaluar 4 luftra. Dhe ende ndijet shumë e fort si nga shendeti ashtu edhe nga pleqeria. Ende del për pazare, shkon gjithëkund nëpër festa familjare, udheton me autobus për në Prizren për të afermit e saj. Për më shumë ju mund të ndiqeni një video me poshtë nga Radio Pendimi

© Opoja.Net

https://www.youtube.com/watch?v=9CphWVhJHhU

Covid-19: Në Dragash nis vaksinimi për të gjithë

Merlinda Guraj

Përfundoi turneu me shkollat e futbollit për nder të 15 Qershorit- Ditës së Çlirimit

Merlinda Guraj

Rrëfimi i Pirros, djaloshit që shkoi nga Kosova në Kroaci me motoçikletë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net