Hapen shkollat, nxënësit me maska (VIDEO)

Opoja
Hapen shkollat, nxënësit me maska (VIDEO)

Në orën e parë të mësimit, nxënësit morën leksione për virusin që i la shtatë muaj larg shkollave.

Pos mësimeve tash mësimdhënësit do të kenë edhe detyra shtesë, duke ua matur temperaturën e të kujdesen për distancën mes rreshtave, njofton Klan Kosova

Këtë të hënë mësimi nisi me fazën fillestare, ku u përfshinë klasa e parë, e dytë, tretë e gjashtë dhe e 10-të, ndërkohë që për të pestat e të shtatat është vendosur nga shkollat varësisht nga kapacitetet.

Ndërsa, faza e dytë nis me 21 shtator, kur fillojnë mësimin klasat shtatë, tetë, nëntë, njëmbëdhjetë dhe dymbëdhjetë që do të kenë mësim të kombinuar.

Mungon i pandehuri, shtyhet seanca për mashtrim të qytetarëve me anë të “Instagramit”

Opoja.net

Këto janë rregullat në oborrin e shkollës, brenda shkollës dhe në klasë

Opoja.net

Peng i prokurimit, 15 fshatra të Dragashit që pesë vjet pa ujë të pijshëm (Video)

Opoja.net

Gati një muaj nga nisja (dhe ndërprerja) e punimeve në ndërtimin e urës në lagjen Duraj!

Opoja.net

Monitorohen nga afër shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net

71 raste të reja me Covid-19 në Kosovë, 2 raste nga Dragashi

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net