Opoja.net

Hapet Qendra Operative në Dragash për menaxhinin e pandemisë Covid-19

Hapet Qendra Operative në Dragash për menaxhinin e pandemisë Covid-19

Me kërkesë të MPBAP-së është hapur Qendra Operative në Dragash për menaxhimin e pandemisë Covid-19

Për lëvizje brenda komunës së Dragashit dhe për lëvizjet jashtë Dragashit dhe për të hyrë në Komunën e Dragashit, duhet të bëhet kërkesë në Shtabin Emergjent të Komunës së Dragashit përmes komunikimit me Shtabin Emergjent të Komunës së Dragashit me email:

qendraoperativedragash@rks-gov.net
ose përmes Qendrës së Thirrjeve në numrin:
029 281 093
029 281 440
044 615 033
Pastaj Shtabi bën kërkesën në Qendrën Operative të MPBAP-së.

Të enjten mot më i ngrohtë, kryesisht i kthjellët dhe me diell

Opoja.net

Më të votuarit e LDK-së në Dragash, Hoti i treti

Opoja.net

DKA në Dragash, sot ka organizuar mbajtjen e garave “Olimpiada Matematike”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net