Opoja.net

I vihet zjarri bjeshkës së Pllajnikut (Foto)

PLLAJNIK, 21 dhjetor 2016 – Gjatë ditës së sotme diku rreth orës 14:00, banorët e fshatit Pllajnik kanë vërejtur një zjarr në bjeshkën e tyre. Rinia e fshatit kanë dalur në vendin ku është hapur zjarri dhe me inciativën e tyre, ata kanë arritur ta ndalin zjarrin pas 4 orë përpjekjeve.

Institucionet komunale nuk kanë dalur në vendin e ngjarjes, edhe pse ky vend është shpallur Park Nacional i Sharrit.

Rinia e Pllajnikut kanë raportuar në Portalin “Opoja.net”, se zjarri është venë nga persona të panjohur, jo nga fshati jonë. Ne jemi përpjekur dhe arritem ta ndalim zjarrin për 4 orë, në një sipërfaqe diku rreth 7 kilometra.

Zjarri në bjeshkën e vendit të quajtur “Kleq” është duke u përhapur ende.

© Opoja.net

572

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net